Kyselytutkimus Sjögrenin syndroomaa sairastavien lähisukulaisille

Sjögren Europe kerää kansainvälisellä kyselytutkimuksella tietoa Sjögrenin syndroomaa sairastavien lähisukulaisilta.

Euroopan Sjögrenjärjestöjen kattojärjestö, Sjögren Europe, järjestää kyselyn, jonka tavoitteena on tutkia Sjögrenin syndroomaa sairastavien henkilöiden lähisukulaisten näkökulmia ja mielipiteitä Sjögrenin syndroomasta. Kysely toteutetaan useammassa maassa ja on tärkeää saada mahdollisimman paljon materiaalia myös Suomesta. Kyselyyn vastaamalla autatte arvokkaassa tutkimustyössä. Tutkimuksen toteuttaa ryhmä kansainvälisiä reumatologian tutkijoita, terveydenhuollon ammattilaisia ja potilaiden tutkimuskumppaneita. Tutkimuksen avulla pyritään kehittämään asianmukaista terveydenhuoltoa ja strategioita Sjögrenin syndrooman varhaista diagnosointia varten.

Pyydämme, että välität kyselyn mahdollisimman pikaisesti lähisukulaisillesi. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja sen täyttämisessä kestää noin 8-10 minuuttia. Jos tarvitset apua käytännön asioissa (esimerkiksi paperiversion kyselystä), voit ottaa yhteyttä Sjögrenliiton toimistoon.

Kysely on suomenkielinen ja pääset täyttämään sen seuraavasta linkistä: https://www.soscisurvey.de/firstdegreerelatives/index.php?l=fin&q=base&htR=AwA%3D

Kiitämme jo etukäteen aktiivisesta osallistumisestanne!

SUOMEN SJÖGRENLIITTO RY

Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Toimisto on avoinna arkisin ma-to klo 10-14

Sähköposti: toimisto@sjogrenliitto.fi

Y-tunnus: 1088123-5

Toiminnanjohtaja Tina Mäkelä

Sähköposti: tina.makela@sjogrenliitto.fi

Puhelin: 040 147 1570

Järjestökoordinaattori Johanna Viitaniemi

Sähköposti: johanna.viitaniemi@sjogrenliitto.fi

Puhelin: 040 150 3232