Sjögrenliitto hakee järjestökoordinaattoria, hae 3.5. mennessä

Haemme työyhteisöömme uutta tekijää, joka on kehittämishenkinen ja kiinnostunut järjestötyöstä.

SJÖGRENLIITTO ETSII JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA

Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. liiton asiantuntijatehtävissä toimiminen, vapaaehtois- ja sidosryhmien kanssa toimiminen, varainhankinta, seuranta ja raportointi sekä viestintä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ammatillisen kasvun polun ja monipuolisen työn, joustavat työajat, kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyviä IT- taitoja. Hyvät organisointitaidot ovat viestintä- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi edellytys työssä onnistumiseen. Voit olla etsimämme tekijä, jos et pelkää uusia haasteita tai muutosta, työotteesi on itsenäinen, innostunut ja innovatiivinen. Hakemuksen voi lähettää 3.5. mennessä toimisto@sjogrenliitto.fi.

Lisätietoja TÄÄLTÄ.