Miesten vertaistukichat 28.4. klo 18

28.4. järjestettävä vertaistukichat on tarkoitettu Sjögrenin syndroomaa sairastaville miehille. Tule mukaan keskustelemaan Sjögrenliiton vertaistukichattiin toisten Sjögrenin syndroomaa sairastavien tai muuten aiheesta kiinnostuneiden miesten kanssa. Keskustelussa mukana Sjögrenliiton vertaistukija.

Vertaischatissa käsitellään ja jaetaan kokemuksia sairaudesta, arjen haasteista ja jaetaan myös vinkkejä sairauden kanssa selviämiseen. Chat järjestetään Hyvä kysymys -alustalla. Vertaischat on ryhmämuotoinen, rajattuna aikana toteutetava reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu, johon osallistuu aina liiton koulutettu vertaistukija yhteistyössä liiton työntekijän kanssa. Keskustelu käydään nimimerkin turvin, joten palvelu on täysin anonyymi. Chattiin pääset ylempää painikkeesta siirry chattiin. Huomioithan, että chat aukeaa vasta kyseisenä ajankohtana.

Chattiin pääset liittymään TÄSTÄ.