Kansainvälistä Sjögren-päivää vietetään 23.7.

Liitto julkaisee Sjögren-päivän kunniaksi Youtube-kanavallaan uuden Sjögrenin syndroomasta kertovan videon!

Suomen Sjögrenliitto ry viettää kansainvälistä Sjögren-päivää perjantaina 23. heinäkuuta. Kansainvälistä Sjögren-päivää vietetään Sjögrenin syndrooman löytäjän, ruotsalaisen lääkärin Henrik Sjögrenin syntymäpäivänä. Tänä vuonna liitto juhlii myös 25-vuotista taivaltaan, sillä yhdistys on perustettu vuonna 1996. Epävarman koronatilanteen takia liitto ei järjestä tänä vuonna fyysistä tapahtumaa mutta haluaa tiedottaa Sjögren-päivästä ja edistää siten tietoisuutta Sjögrenin syndroomasta. Liitto julkaisee Sjögren-päivän kunniaksi Youtube-kanavallaan uuden Sjögrenin syndroomasta kertovan esittelyvideon ja järjestää arvonnan Facebookissa. Voit mielellään jakaa Sjölgen-videota esim. omassa somessasi ja tällä tavalla lisätä tietoisuutta Sjögrenin syndroomasta!

Katso video TÄÄLTÄ!

Veikkauksen logo